Een geschikt hekwerk voor elk terrein

Hekwerk Oosterbeek

Je eigen grond in Oosterbeek, of het nu gaat om je tuin of je bedrijfsterrein, baken je het liefst op een veilige wijze af om ongenode gasten buiten te houden, je privacy te vergroten en – in veel gevallen – ook ter verfraaiing.

Onze hekwerkspecialisten uit Oosterbeek zijn een ster in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van diverse soorten hekwerken met een perfecte poort en, indien gewenst, extra beveiliging.

zwart hek

Soorten hekwerken

Afhankelijk van de functionaliteit van het hekwerk – ter verfraaiing, duidelijke afbakening of juist om veiligheidsredenen – en factoren als de gewenste stijl en materiaalvoorkeuren, plaatsen wij in Oosterbeek één van de volgende soorten hekwerken:

 • Gaashekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Sierhekwerk
 • Houten hekwerk
 • (Dubbel)staafmat hekwerk

Heb je nog andere specifieke wensen, dan kijken wij graag voor je wat er mogelijk is. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • gaashekwerk

  Gaashekwerk

  Een gaashekwerk, bestaande uit gevlochten of gelaste metaaldraden, is een zeer functionele, maar ook voordelige manier van omheinen. Ideaal voor tuinen, dierenverblijven, weides en openbare ruimtes in Oosterbeek. We bieden de keuze uit diverse soorten gaas: tuin-, harmonica-, kleinvee- en ongediertegaas.

 • spijlenhekwerk

  Spijlenhekwerk

  De verticale spijlen van een spijlenhekwerk zijn van metaal; een oersterke manier van afbakenen. Het perfecte industriële hekwerk voor bedrijven in Oosterbeek. Met een spijlenhekwerk weet je zeker dat er geen ongenodigde gasten je terrein betreden.

 • sierhekwerk

  Sierhekwerk

  Een sierhekwerk is de klassieke variant van een spijlenhekwerk; wel de voordelen van een degelijk, sterk en veilig metalen hekwerk, maar niet de industriële uitstraling. Sierhekwerken worden volledig op basis van jouw wensen gemaakt en kunnen dus perfect op de uitstraling van je tuin of woning worden aangepast.

 • staafmat hekwerk

  (Dubbel)staafmat hekwerk

  Door de combinatie tussen gaashekwerk en spijlenhekwerk, kan dit type hekwerk voor vele doeleinden gebruikt worden. In Oosterbeek zijn al vele speeltuinen, dierenverblijven en tuinen middels staafmat hekwerken op doeltreffende wijze afgebakend. Een dubbelstaafmat hekwerk biedt dezelfde mogelijkheden, maar is nóg steviger.

 • houten hekwerk

  Houten hekwerk

  Houten hekwerken zijn perfect voor onder andere authentieke woningen in Oosterbeek. Dit type hekwerk heeft een warme en natuurlijke uitstraling. We bieden een ruime keuze aan patronen, zodat er ongetwijfeld een patroon bijzit dat volledig op jouw wensen aansluit.

Poorten

Onze hekwerkspecialisten uit Oosterbeek plaatsen zowel looppoorten, draaipoorten als schuifpoorten in je hekwerk, zodat je je tuin, parkeerplaats, weide of bedrijfsterrein veilig kunt afsluiten. Welk soort poort het beste past bij jouw hekwerk, hangt volledig af van het soort hekwerk, de beschikbare ruimte en de functionaliteit. Ook de mate van gebruiksgemak, de gewenste uitstraling en de materiaalkeuze spelen een rol bij de keuze van een poort. Grote bedrijfsterreinen in Oosterbeek zullen een schuifpoort nodig hebben, zodat er ook auto’s in- en uit kunnen rijden, maar voor een kleine tuin zal een looppoort voldoende zijn.
Tip: Denk er alvast over na of je je poort handmatig of elektronisch (op afstand) wilt bedienen. Vooral bij brede poorten, met zware deuren, is elektronische bediening ideaal!

Beveiliging

Bedrijfsterreinen, maar ook tuinen in het buitengebied van Oosterbeek zijn vaak gebaat bij extra veiligheidsmaatregelen om ongenode gasten buiten te houden. Heb je vanuit je huis geen zicht op je poort en weet je niet wie er voor de deur staat? Ook dan kunnen onze maatregelen voor extra veiligheid een uitkomst bieden. Met een intercom kun je op afstand communiceren met de persoon die voor je poort staat. Andere, zeer beproefde methodes om extra veiligheid te creëren, zijn elektrische sloten, camerasystemen en materialen om overklimmen te voorkomen, zoals prikkeldraad of puntranden.

Specialist nodig in Oosterbeek?

Wil jij een hekwerk laten plaatsen in Oosterbeek? Neem dan zeker even contact op met ons. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al je vragen over de soorten hekwerken en geven je graag een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook voor het laten opstellen van offertes kun je direct contact met ons opnemen. Het opvragen van informatie en prijsopgaves is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

 • man
  "Mijn hekwerk had een nieuwe poort nodig. Dankzij jullie heb ik flink bespaard op een automatische poort. Complimenten voor jullie..."

  Aanvraag uit Borne

 • vrouw
  "Voor een groot bedrijventerrein was ik op zoek naar voordelig gaashekwerk. Doordat ik offertes kon vergelijken is dit goed..."

  Aanvraag uit Mijdrecht