Een geschikt hekwerk voor elk terrein

Hekwerk Weesp

Je tuin, stuk grond of bedrijfsterrein in Weesp laten omheinen met een solide en op maat gemaakt hekwerk? Wij hebben een betrouwbaar netwerk van echte specialisten als het om hekwerken gaat, die tevens werkzaam zijn in Weesp en directe omgeving.

Van eenvoudige omheining tot omvangrijke terreinafbakening, met onze ruime keuze aan hekwerken zit er ongetwijfeld een hekwerk van jouw voorkeur bij.

zwart hek

Hoe kies ik het beste hekwerk?

Bij de keuze voor een geschikt hekwerk spelen er diverse factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan:

Waarvoor dient het hekwerk? Is het om de tuin op te knappen en een mooiere uitstraling te geven of spelen er veiligheidsaspecten een rol? In situaties waarin je niet continu zicht hebt op je tuin, oprijlaan, bedrijfsterrein of stuk grond, wil je natuurlijk zeker weten dat er geen ongenode gasten binnenkomen.

De soorten hekwerken die wij in Weesp kunnen plaatsen, zijn:

 • Gaashekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Sierhekwerk
 • Houten hekwerk
 • (Dubbel)staafmat hekwerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • gaashekwerk

  Hekwerk van gaas

  Een hekwerk van gaas bestaat doorgaans uit gevlochten of gelaste metaaldraden. Afhankelijk van de functionaliteit van het gaashekwerk kun je in Weesp kiezen tussen verschillende soorten gaas, zoals tuin-, harmonica-, kleinvee- en ongediertegaas.

 • spijlenhekwerk

  Spijlenhekwerk

  Een spijlenhekwerk is opgebouwd uit verticale, metalen spijlen. In een moderne, industriële variant voor een perfect beveiligd bedrijfsterrein. De stijlvolle, op-maat-gemaakte klassieke variant is voor particulier gebruik in Weesp een ideale omheining van de tuin en wordt ook wel sierhekwerk genoemd.

 • sierhekwerk

  Sierhekwerk

  Een sierhekwerk is de klassieke variant van een spijlenhekwerk, om de tuin op een prachtige en solide manier te omheinen. Metaal kan tot de meest uiteenlopende vormen en stijlen bewerkt worden, wat een hekwerk op maat en geheel op basis van jouw wensen mogelijk maakt.

 • houten hekwerk

  Houten hekwerk

  Bij een houten hekwerk zijn diverse patronen mogelijk, zoals een schaar-, kruis-, spijlen- of rasterhekwerk. Door het hout heeft dit hekwerk een zachte en natuurlijke uitstraling. Bovendien is het altijd wel een geschikt soort hekwerk, waar hij ook wordt geplaatst. Met een houten variant kun je alle kanten op.

 • staafmat hekwerk

  (Dubbel)staafmat hekwerk

  Een (dubbel)staafmat hekwerk is een veilig, sterk én elegant hekwerk, dat een combinatie van gaashekwerk en spijlenhekwerk is. Staafmat hekwerken zijn bij uitstek geschikt voor uiteenlopende soorten omheiningen; van openbare ruimte tot tuin, van bedrijfsterrein tot speeltuin.

Poorten in Weesp

De poort in het hekwerk biedt toegang tot je tuin of terrein en voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk kun je je terrein veilig afsluiten. Onze hekwerkspecialisten in Weesp werken met drie soorten poorten:

 • Looppoort: een draai- of klapdeur waar alleen voetgangers doorheen passen. Ideaal voor het hekwerk in je tuin of van een klein(er) terrein in Weesp. Een looppoort is maximaal één meter breed en kan van zowel hout als metaal vervaardigd worden.
 • Draaipoort: deze poort bestaat uit één of twee deuren, die naar binnen of buiten toe openslaan. De breedte – tot maximaal vijf meter – wordt bepaald op basis van jouw wensen; is de draaipoort alleen voor mensen te voet of ook voor auto’s? Hou daarbij tevens rekening met het uiteindelijke gewicht van de deuren. Als de deuren erg groot en zwaar zijn, kan het handig zijn te kiezen voor elektronische bediening van de poort.
 • Schuifpoort: de deuren van een schuifpoort schuiven aan weerszijden van hekwerk naar binnen. Ideaal voor grote (bedrijfs)terreinen in Weesp; de auto’s kunnen met gemak door de schuifpoort naar binnen rijden en parkeren.

Extra beveiliging nodig?

Voor bedrijven in Weesp en particulieren die graag een extra goed beveiligd hekwerk willen, bieden we een ruimte keuze aan beveiligingsmethodes. Denk hierbij aan zaken als een intercom, elektrische sloten en/of camerasystemen, maar ook materialen ter voorkoming van overklimmen. Houd ongenode gasten buiten de deur! Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten uit Weesp.

Meer informatie

Of het nu gaat om de verfraaiing, afbakening of veiligheid van je terrein; voor elke manier van afbakenen in Weesp hebben wij het perfecte hekwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf in (de omgeving van) Weesp? Wil je meer informatie over de hekwerken, de poorten of de beveiligingsmethodes? Wij staan klaar voor advies en informatie over hekwerken. Neem voor vragen gerust contact met ons op; wij staan je met veel genoegen te woord.

 • man
  "Mijn hek was omgewaaid, dus ik was op zoek naar een nieuwe. Via Hekkenhuis was dat zo gepiept. Aan de hand van meerdere offertes..."

  Aanvraag uit Eibergen

 • vrouw
  "Er was wat schade ontstaan aan mijn tuinhek. Gelukkig heb ik via jullie snel en voordelig een vakman weten te regelen die het..."

  Aanvraag uit Mijdrecht